Etsitkö edullista mutta pätevää lemmikkikuvaajaa tai koirakuvaajaa Tampereen seudulta?

Tämä pääosin Pirkanmaalla – ts. Tampere, Lempäälä, Nokia, Pirkkala jne. – operoiva, eläinrakas lemmikkikuvaaja on viettänyt jo yli 30 vuotta yhteiseloa koirien kanssa, mikä tekee lemmikkien kuvaamisesta luonnollisestikin huomattavasti helpompaa. Kuvaaminen onnistuu niin salamoilla kuin ledeilläkin ja tarvittaessa myös täysin luonnonvalossa. Kuvaukset voidaan suorittaa niin studiossa, miljöössä kuin vaikkapa mallin kotona. Kuvat voidaan ottaa myös vauhdikkaampienkin harrastusten parissa kuten alla oleva kuvagalleriakin osoittaa.

Koiravalokuvaus / hevoskuvaus / muu lemmikkikuvaus

Vaikka galleriani onkin täynnä koirien ja hevosten kuvia (eli olen ehkä profiloitunut enemmän koiravalokuvaajaksi ja hevoskuvaajaksi), kuvaan mielelläni millaisia lemmikkejä tahansa. Eli olipa malli sitten koira, kissa, käärme, hämähäkki tai jokin vieläkin eksoottisempi – kuvaus onnistuu kyllä!

Kuvauksissa voidaan käyttää erilaisia taustakankaita (joita löytyy yksiväristen lisäksi myös kirjavina) tai hyödyntää vallitsevaa ympäristöä sellaisenaan. Taustakankaiden käyttö onnistuu myös mallin kotona eikä sitä varten tarvitse lähteä studiooni. Ja onpa taustakankaita tullut käytettyä myös ponien kuvaamisessakin, joten eläimen kokokaan ei ole este.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa täytä yhteydenottolomake tai laita vaikka viestiä tälle lemmikkivalokuvaajalle Facebookin kautta. Voit myös tehdä ajanvarauksen lemmikkikuvaukseen Facebookin ajanvaraussivulta (Huom! Ei vaadi Facebook-tiliä). Täysi tyytyväisyystakuu eli kuvaus ei maksa mitään mikäli kuvat eivät miellytä. Ja hinnathan löytyvät täältä: hinnasto.

Lisää lemmikkikuvia löytyy vielä blogini lemmikkikuvaus-aiheisista kirjoituksista.
Koirakuvia taas löytyy reilusti lisää Flickrin puolelta.