Tämä pääosin Pirkanmaalla – ts. Tampere, Lempäälä, Nokia, Pirkkala jne. – operoiva, eläinrakas lemmikkikuvaaja on viettänyt jo yli 30 vuotta yhteiseloa koirien kanssa, mikä tekee lemmikkien kuvaamisesta luonnollisestikin huomattavasti helpompaa. Kuvaaminen onnistuu niin salamoilla kuin ledeilläkin ja tarvittaessa myös täysin luonnonvalossa – kaikki eläimet kun eivät pidä salamavalojen välkehdinnästä ja mallien hyvinvointihan tulee aina ensin. Kuvaukset voidaan suorittaa niin studiossa, miljöössä kuin vaikkapa mallin kotona. Kuvat voidaan ottaa myös vauhdikkaampienkin harrastusten parissa kuten alla oleva lemmikkikuvausgalleriakin osoittaa.

Vaikka kuvagalleriani onkin täynnä koirien ja hevosten kuvia, kuvaan mielelläni millaisia lemmikkejä tahansa. Olipa eläin sitten koira, kissa, käärme, hämähäkki tai jokin vieläkin eksoottisempi – kuvaus onnistuu kyllä. Kuvauksissa voidaan käyttää erilaisia taustakankaita (joita löytyy yksiväristen lisäksi myös kirjavina) tai hyödyntää vallitsevaa ympäristöä sellaisenaan. Taustakankaiden käyttö onnistuu myös mallin kotona eikä sitä varten tarvitse lähteä studiooni. Ja onpa taustakankaita tullut käytettyä myös ponien kuvaamisessakin, joten eläimen kokokaan ei ole este.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa täytä yhteydenottolomake tai laita vaikka viestiä tälle lemmikkivalokuvaajalle Facebookin kautta. Voit nyt myös tehdä ajanvarauksen lemmikkikuvaukseen Facebookin ajanvaraussivulta (Huom! Ei vaadi Facebook-tiliä).