Etsitkö edullista, mutta laadukasta lemmikkikuvaajaa tai koiravalokuvaajaa Tampereen seudulta?

Tämä pääosin Pirkanmaalla – ts. Tampere, Lempäälä, Nokia, Pirkkala jne. – operoiva, kahdesti peräkkäin Finnish Photo Awards -kilpailun lemmikkikuvaussarjan finaalissa ollut ja kansainvälisestikin palkittu lemmikkikuvaaja on viettänyt jo yli 30 vuotta yhteiseloa koirien kanssa, mikä tekee lemmikkien kuvaamisesta luonnollisestikin huomattavasti helpompaa. Kuvaaminen onnistuu niin salamoilla kuin ledeilläkin ja tarvittaessa myös täysin luonnonvalossa. Kuvaukset voidaan suorittaa niin studiossa, miljöössä kuin vaikkapa mallin kotona. Kuvat voidaan ottaa myös vauhdikkaampienkin harrastusten parissa kuten alla oleva kuvagalleriakin osoittaa.

Koiravalokuvaus / hevosvalokuvaus / muu lemmikkikuvaus

Vaikka galleriani onkin täynnä koirien ja hevosten kuvia (eli olen ehkä profiloitunut enemmän koiravalokuvaajaksi ja hevoskuvaajaksi), kuvaan mielelläni millaisia lemmikkejä tahansa. Eli olipa malli sitten koira, kissa, käärme, hämähäkki tai jokin vieläkin eksoottisempi – kuvaus onnistuu kyllä!

Kuvauksissa voidaan käyttää erilaisia taustakankaita (joita löytyy yksiväristen lisäksi myös kirjavina ja jos ei käytössä olevien taustojen väri miellytä, voidaan väriä vaihtaa jälkikäsittelyvaiheessa mieluisammaksi) tai hyödyntää vallitsevaa ympäristöä sellaisenaan. Taustakankaiden käyttö onnistuu myös mallin kotona eikä sitä varten tarvitse lähteä studiooni. Lisäksi taustakankaan väriä on suhteellisen helppo muuttaa jälkikäteenkin. Ja onpa taustakankaita tullut käytettyä myös ponien kuvaamisessakin, joten eläimen kokokaan ei ole este.

Googlen palvelussa saadut viiden tähden arvostelut eivät ole sattumaa ja voitkin lukea asiakkaitten palautteita edellä mainitun linkin takaa.

Viisi hyvää syytä valita minut

1. Laatu. Kuvanlaatu riittää helposti isompiinkin tauluihin. Tarkennus mallissa eikä taustassa. Kuvankäsittely viimeisen päälle.
2. Osaaminen. Tunnustukset kovimmissakin valokuvauskilpailuissa kertovat oleellisen.
3. Kokemus. 300 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. Lemmikkikuvausasiakkaat tilanneet keskimäärin 4 kuvaa per malli.
4. Vuorovaikutustaidot. Lemmikkieläinten kuvaaminen vaatii mallien ymmärtämistä ja oikeanlaista kemiaa – toisinaan myös kärsivällisyyttä. 🙂
5. Asiakaspalautteet. Viiden tähden keskiarvo Googlessa.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa täytä yhteydenottolomake tai laita vaikka viestiä tälle lemmikkivalokuvaajalle Facebookin kautta. Kuvausten ja kuvien hinnathan löytyvät luonnollisestikin hinnasto-sivultani.

Lisää lemmikkikuvia löytyy vielä blogini lemmikkikuvaus-aiheisista kirjoituksista.
Ottamiani koira- ja hevoskuvia taas löytyy reilusti lisää Flickr.com-palvelusta.