Olen Pirkanmaalla (pääosin Tampereella ja Lempäälässä) toimiva valokuvaaja, jonka intohimona on lemmikkikuvauksen lisäksi erilaisten tapahtumien kuvaaminen.

Kuten gallerianikin osoittaa, en rajoita osaamistani vain pienelle alueelle vaan kuvaan lähestulkoon mitä vain. Nautin kuvien ottamisesta sen kaikissa muodoissa – oli kyseessä sitten koirakuvaus, hevoskuvaus, muotokuvien, häiden, ristiäisten, rippijuhlien tai vaikkapa asuntojen kuvaaminen. Valokuvaamisen aloitin jo joskus vuoden 2010 tienoilla, joten mistään hetken mielijohteesta ei ole kyse. 🙂

Osallistuin ensi kertaa Finnish Photo Awards -kilpailuun vuonna 2022 ja kuvani pääsivät aina finaaliin asti kummassakin kategoriassa (”klassinen potretti” ja ”lemmikkikuvat”). Lopulliset sijoitukset olivat kahdeksas ja neljäs ja kumpikin kuvistani sai myös kunniamaininnan niiden ylitettyä 83 pisteen rajan. Samoihin aikoihin lähetin kuviani myös paljon suurempaan, kansainväliseen kuvakilpailuun, International Photography Awards™ 2022:een. Siellä saatuja muutamia kunniamainintoja suurempi saavutus oli kuitenkin toinen sija ei-ammattilaisten eläin-/lemmikkikuvaussarjassa.

Mikäli etsit esim. alla olevalta listalta löytyvää, viiden tähden valokuvaajaa ja kuvaustyylini miellyttää, ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa yhteydenotto-sivun lomakkeen tai Facebookin kautta:

Ja vaikkei listalta löytyisikään sitä, mitä olet hakemassa, kannattaa silti ottaa yhteyttä ja esittää toiveesi, sillä olen aina valmis myös uusiin haasteisiin. 🙂

Koiravalokuvaaja / Lemmikkivalokuvaaja / Tapahtumakuvaaja

Saamiani tunnustuksia valokuvauskilpailuista:


Ja vielä linkit erilaisiin some-tileihini: