Olen Pirkanmaalla (pääosin Tampereella ja Lempäälässä) toimiva, kansainvälisestikin palkittu valokuvaaja, jonka intohimona on lemmikkikuvauksen lisäksi erilaisten tapahtumien kuvaaminen.

Kuten gallerianikin osoittaa, en rajoita osaamistani vain pienelle alueelle vaan kuvaan lähestulkoon mitä vain. Nautin kuvien ottamisesta sen kaikissa muodoissa – oli kyseessä sitten koirakuvaus, hevoskuvaus, muotokuvien, häiden, ristiäisten, rippijuhlien tai vaikkapa asuntojen kuvaaminen. Valokuvaamisen aloitin jo joskus vuoden 2010 tienoilla, joten mistään hetken mielijohteesta ei ole kyse. 🙂

Osallistuin ensi kertaa Finnish Photo Awards -kilpailuun vuonna 2022 ja kuvani pääsivät aina finaaliin asti kummassakin kategoriassa (”klassinen potretti” ja ”lemmikkikuvat”). Lopulliset sijoitukset olivat kahdeksas ja neljäs ja kumpikin kuvistani sai myös kunniamaininnan. Samoihin aikoihin lähetin kuviani myös paljon suurempaan, kansainväliseen kuvakilpailuun, International Photography Awards™ 2022:een. Siellä saatuja muutamia kunniamainintoja suurempi saavutus oli kuitenkin toinen sija ei-ammattilaisten eläin-/lemmikkikuvaussarjassa.

Myös vuonna 2023 menestystä tuli edellä mainituista kilpailuista. Finnish Photo Awardsin lemmikkikuvaussarjan kymmenen parhaan kuvan joukossa oli kaksi lähettämääni kuvaa ja International Photo Awardsiin lähettämistäni viidestä kuvasta joka ikinen pääsi finaaliin asti! Näistä kaksi sai finaalipaikan lisäksi kunniamaininnan kategorioissa ”People, Other” ja ”Special, Pets”.

Saman vuoden aikana osallistuin vielä kolmanteenkin valokuvauskilpailuun ja myös sinne lähettämäni (lemmikki)kuvat toivat menestystä. Kaikki kolme kuvaa/kuvasarjaa pääsivät nimittäin mitalisijoille Budapest International Foto Awards 2023:ssa! Tuloksena oli yksi hopeasijoitus ja kaksi pronssia.

Mikäli etsit esim. alla olevalta listalta löytyvää, viiden tähden valokuvaajaa ja kuvaustyylini miellyttää, ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa yhteydenotto-sivun lomakkeen tai Facebookin kautta:

Ja vaikkei listalta löytyisikään sitä, mitä olet hakemassa, kannattaa silti ottaa yhteyttä ja esittää toiveesi, sillä olen aina valmis myös uusiin haasteisiin. 🙂

Koiravalokuvaaja / Lemmikkivalokuvaaja / Tapahtumakuvaaja

Saamiani tunnustuksia valokuvauskilpailuista (voit lukea lisää blogistani tai klikkaamalla ao. palkintoja)

    2023:


  • 2022:


Muutamia asiakkailta saatuja palautteita:


Ja vielä linkit erilaisiin some-tileihini: