Olen Pirkanmaalla (pääosin Tampereella ja Lempäälässä) toimiva valokuvaaja, jonka intohimona on lemmikkikuvauksen lisäksi erilaisten tapahtumien kuvaaminen.

Kuten gallerianikin osoittaa, en rajoita osaamistani vain pienelle alueelle vaan otan paljon myös muunlaisia kuvia. Nautin kuvien ottamisesta sen kaikissa muodoissa – oli kyseessä sitten koirakuvauksesta, hevoskuvauksesta, muotokuvien, häiden, ristiäisten, rippijuhlien tai vaikkapa asuntojen kuvaamisesta. Valokuvaamisen aloitin jo yli kymmenen vuotta sitten.

Osallistuin ensi kertaa Finnish Photo Awards -kilpailuun vuonna 2022 ja kuvani pääsivät aina finaaliin asti kummassakin kategoriassa (”klassinen potretti” ja ”lemmikkikuvat”). Lopulliset sijoitukset olivat kahdeksas ja neljäs. Samoihin aikoihin lähetin kuviani myös paljon suurempaan, kansainväliseen kuvakilpailuun, International Photography Awards™ 2022:een. Siellä saatuja muutamia kunniamainintoja suurempi saavutus oli kuitenkin toinen sija ei-ammattilaisten eläin-/lemmikkikuvaussarjassa.

Mikäli etsit esim. alla olevalta listalta löytyvää valokuvaajaa ja kuvaustyylini miellyttää, ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa yhteydenotto-sivun lomakkeen tai Facebookin kautta:

Ja vaikkei listalta löytyisikään sitä, mitä olet hakemassa, kannattaa silti ottaa yhteyttä ja esittää toiveesi, sillä olen aina valmis myös uusiin haasteisiin. 🙂

Koiravalokuvaaja / Lemmikkivalokuvaaja / Tapahtumakuvaaja

Valokuvaamisen lisäksi olen vuosien saatossa tehnyt lukuisia nettisivustoja ja alla onkin listattuna muutamia:

Ja vielä linkit erilaisiin some-tileihin: