Lemmikkikuvausta Mustissa ja Mirrissä

Valokuvauspäivä Kalevan Mustissa ja Mirrissä Tampereella sunnuntaina 29.10.2023.

Sijainti: Rieväkatu 14, 33540 Tampere

Hinnat:
– kuvausmaksu 35 € (per 1-2 lemmikkiä), sisältää yhden kuvan
– lisäkuvat 15 €/kpl
– varaa kalenterista yksi 20 minuutin aika per 1-2 lemmikkiä. Kahta useampi lemmikki vaatii pääsääntöisesti useamman ajan.

Myös omistajat ovat tervetulleita kuviin mukaan! Tällaisista kuvista veloitetaan 5 euron kuvankäsittelylisä. Taustojen väri voidaan vaihtaa koiran värityksen perusteella (tarjolla siis valkoista, mustaa ja melkein mitä vain siltä väliltä).

Maksuvaihtoehdot: MobilePay ja tilisiirto. Kuvatilaukset voi maksaa myös laskulla (4works-laskutuspalvelun kautta).

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on tarkemmat tiedot ja maksuohjeet. Kuvausmaksu (35 € per varattu aika) tulee maksaa vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Otathan yhteyttä jos vahvistusviestiä ei näy tunnin sisään varauksen teosta.

Maksu palautetaan, mikäli asiakas peruu ajan viimeistään 24h ennen kuvausta tai mikäli tapahtuma joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa. Tapahtumaa ei järjestetä, jos varauksia ei tule riittävästi.

Valmiit kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina, haluttaessa myös tiff). Asiakas valitsee ja maksaa (lisä)kuvat vasta kuvausten jälkeen nettigalleriaan ladattujen vedosten perusteella. Valmiit kuvat toimitetaan ”taulukokoisina” sekä nettikäyttöön optimoituina pienempinä versioina.

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan ensin valita oikean palvelun ja päivämäärän! Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja rodun (+ lajin jos kyseessä muu kuin kissa tai koira).

Alla esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista: