Lemmikkikuvausta Mustissa ja Mirrissä

Valokuvauspäivä Kalevan Mustissa ja Mirrissä Tampereella sunnuntaina 19.3.2023.

Sijainti: Rieväkatu 14, 33540 Tampere

Hinnat:
– varausmaksu 20 € (per 1-2 lemmikkiä)
– kuvat 15 €/kpl
– varaa kalenterista yksi 20 minuutin aika per 1-2 lemmikkiä.

Myös omistajat ovat tervetulleita kuviin mukaan! Tällaisista kuvista veloitetaan 5 euron kuvankäsittelylisä. Taustojen väri voidaan vaihtaa koiran värityksen perusteella (tarjolla siis valkoista, mustaa ja melkein mitä vain siltä väliltä).

Maksuvaihtoehdot: MobilePay ja tilisiirto. Kuvatilaukset voi maksaa myös laskulla (4eze-laskutuspalvelun kautta).

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on tarkemmat tiedot ja maksuohjeet. Varausmaksu (20 € per varattu aika) tulee maksaa vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Otathan yhteyttä jos vahvistusviestiä ei näy tunnin sisään varauksen teosta.

Maksu palautetaan, mikäli asiakas peruu ajan viimeistään 24h ennen kuvausta tai mikäli tapahtuma joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa. Tapahtumaa ei järjestetä, jos varauksia ei tule riittävästi. Varausmaksu ei sisällä kuvia.

Valmiit kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina). Asiakas valitsee ja maksaa kuvat vasta kuvausten jälkeen nettigalleriaan ladattujen vedosten perusteella. Valmiit kuvat toimitetaan ”taulukokoisina” sekä nettikäyttöön optimoituina pienempinä versioina.

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan valita oikean päivämäärän! Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja lajin (koirien tapauksessa rodun).

Alla esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista: