Ja jatkoa pukkaa! Nyt kahden viimeisimmän kuvauksen välissä ehtikin mökkiloman vuoksi olla lähes kaksi ja puoli viikkoa taukoa ja sen kyllä huomaa. Pennut olivat ehtineet jälleen kasvaa ja muuttua melkoisesti viime visiitistä.

Kuvauskokoonpano oli täysin sama kuin viime kerrallakin, joten turha raapustella kyseisestä aiheesta enempää. Pennut olivat tuon reilun kahden viikon aikana kasvaneet sen verran, ettei tuotekuvauslaatikosta olisi enää ollut hyötyä ja pentujen sullominen laatikkoon olisi todennäköisesti ollut varsin epämukava prosessi itse kullekin osapuolelle. Siksi päätinkin jättää laatikon suosiolla kotiin. 🙂

Ryhmäkuvien ottamisen suhteen oli kunnianhimoiset tavoitteet, mutta kävi varsin pian selväksi, etteivät pennut suostu pysymään kiltisti vetokärryissä vaan hyppivät kilpaa alas kyydistä. Niinpä pentujen oman turvallisuuden vuoksi tyydyin niihin, mitä alkuun sain ja hylkäsin idean. Myös sohva osoittautui sen verran vaaralliseksi, että myös siinä päätin olla metsästämättä ”täydellistä” kuvaa ja tyydyin ensi yrittämällä saatuihin kuviin.

Yksittäiskuvien kanssa ei samanlaista ongelmaa ollut ja niitä tulikin räpsittyä kustakin pennusta iso kasa.

Viime kerrasta poiketen pennut saivat porhaltaa vapaasti ympäri taloa, joten erilaisia tilannekuvia tuli myös kuvattua melkoisesti. Väsymys näytti iskeneen nopeasti ja siten myös kuvia unisista pennuista kertyi arkistoihin jonkin verran.