Heinäkuun alussa Talents-projektissani kuvausvuorossa oli Rock The Pole -studiolla mm. tankotanssia opettava Niina Helminen. Kuvaus järjestyikin kyseisen studion tiloissa.

Kiirettä on pitänyt (mm. lemmikkikuvauspäivien, rippi- ja ylioppilaskuvausten yms. vuoksi) ja aikaa edellisestä Talents-kuvauksistakin ehti vierähtää kaksi kuukautta. Niinan kanssa sovittiin alustavasti kuvauksista jo alkuvuodesta, mutta niin vain kesäkuulle asti venyi ennen kuin pääsimme kuvaamaan. Kummallakin oli muutamia ideoita, joita haluttiin testata ja – mikä tärkeintä – kumpikin oli lopputuloksiin tyytyväisiä. Myös jatkoa on luvassa jossain välissä, joten seuraavaa kuvaussessiota odotellessa… 😉

Itselleni tärkeintä oli päästä testaamaan suurinta taustakangastani, joka on mitoiltaan 370 x 250 cm. Oletin, että kun tuon kankaan asettaa poikittain, pitäisi siihen pidempi ja notkeampikin tankotanssija saada mahtumaan kutakuinkin kaikissa mahdollisissa asennoissa. Näiden kuvausten perusteella näin onkin, vaikkei lisäsentit kankaalle kumpaankin suuntaan olisikaan pahitteeksi.

Alla oleviin rengaskuviin on taustalle lisätty erilaisia tekstuureja kankaan päälle, mutta muissa kuvissa tausta on sitä, mitä ”oikeassakin elämässä”. Myös magenta/sininen-kuvissa tausta on sellainen, jonka salamat saivat aikaan eli Photoshopia käytettiin vain hienosäätöön eikä niinkään ns. rajumpaan editointiin.

Kuvauskalustona toimi jälleen kerran Olympus E-M5III & M.Zuiko 12-100mm f/4 PRO ja valaistus hoitui kahden Godox AD200:n toimesta. Eli sen suhteen ei mitään uutta länsirintamalta (tai siis Pirkanmaalta).


English version coming soon…