Kuten jotkut saattoivatkin huomata, teemup.net-sivusto koki tiistaina pieniä muodonmuutoksia. Näkyvin muutos oli kielen vaihtuminen pelkästään suomeen. Alunperin sivusto luotiin hieman eri tarkoitukseen ja kielenä oli englanti. Valokuvauksen otettua pääpaino sivustolla, tuli englanninkielen rinnalle suomi, mutta päätin nyt selkeyttää sivustoa ja jatkossa kaikki sisältö on suomeksi. Blogitekstejä voin jatkossakin kirjoittaa molemmilla kielillä, mutta kaikki muu on vain suomeksi.

Toinen muutos on myös suuri, mutta ei välttämättä yhtä näkyvä. Sivusto nimittäin vaihtoi palveluntarjoajaa ja vanha OVH vaihtui kotimaiseen Easylinehostiin, josta minulla on ennestäänkin kokemuksia muutaman tekemäni nettisivuston kautta. Ainakin omien testieni mukaan sivusto toimii nyt aiempaa nopeammin ja olen myös varma, että viime aikojen ”sivusto ei vastaa”-ongelmat ovat siirron myötä taakse jäänyttä elämää.


This website had some minor changes on Tuesday. I had decided to change the webhotel due to site slowness and poor customer care experiences. The website is now hosted by a Finnish service provider called Easylinehost. I chose Easylinehost because I’ve had only good experiences with them with previous website projects I’ve done. At least based on my own tests this site now operates much quicker and is way more responsive than it was a week ago. So far so good.

The other change – and a more evident one – is that I’ve ditched the English texts and menus. I will probably still keep on writing these blog posts in Finnish and English but the website itself is now monolingual. I hope it won’t be an insurmountable issue to my English speaking visitors since the main content is still photographs and the photographs should speak for themselves.