Vuoden 2022 viimeiset lemmikkikuvaukset järjestettiin Koivistonkylän Mustissa ja Mirrissä Tampereella. Tarjolla oli tuttuun tapaan joulurekvisiittaa joulukortteja varten ja taisipa tällä kertaa jopa jokaikinen asiakas haluta myös joulukorttikuvansa tavallisten potrettien lisäksi.

Päivä starttasi tuttua mallia kuvatessa: 7-vuotias keskikokoinen snautseri Salli poseerasi niin yksin kuin uuden perheenjäsenensä, vasta 7-kuukautisen snautserin, Alman kanssa. Kaksikosta tuli lopulta valtava määrä hyviä otoksia ja omistajakin oli erittäin tyytyväinen lopputuloksiin.

Myös snautserikaksikon jälkeen tuli tuttuja malleja kuvattavaksi. Ensin 2-vuotias labradoodle Barky tuli otattamaan päivitetyt muotokuvat/joulukorttikuvansa ja sen jälkeen saman teki 1,5 vuoden ikään ehtinyt kultainennoutaja Toffe. Myös Toffen jälkeinen mallini oli kultainennoutaja: 2-vuotias Nekku.

Kuvauspäivän viimeinen asiakas oli myöskin vanha tuttu – itse asiassa useammastakin kuvaustapahtumasta. Noin 2-vuotiaan schipperken, Voiton, voikin sanoa olevan yksi kanta-asiakkaistani ja kuten aina, Voiton kuvaaminen oli varsin mieluisaa puuhaa. 🙂

Tuttuun tapaan Olympus E-M5III oli kamera, jota käytin ja objektiivi Olympus M.Zuiko 12-100mm f/4 IS PRO. Valaistus hoitui pääosin kolmen Godox AD200:n toimesta (yhden suuren sateenvarjon ja parin Sundisc-softboxin kera). Taustakartonki sentään oli vaihtunut viime kerrasta ja nyt käytössä on aavistuksen tummempi harmaa kuin aiemmin. Lopputuloksessa se tuskin näkyy kuitenkaan millään tavoin.


No English version this time.