Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo pyysi minua kameroineni taas keikalleen eikä tällä kertaa ollut päällekkäisiä menoja, joten minähän menin. Kuten kameranikin. Tällä kertaa näyttämönä toimi Sketsiteatteri Palatsi. Itse tapahtuma oli Pohjois-Hämeen Ampujien 140-vuotissynttärit ja Henriikka oli yksi illan esiintyjistä.

Kuvauskalustoksi valikoitui tällä kertaa seuraavanlainen kokoonpano:

Lumix pääsi mukaan videota kuvaamaan, mutta virittelemästäni jäähdytyssiilestä huolimatta 4k-videon tallennus oli jälleen loppunut kesken esityksen. Syynä oli joko kennon ylikuumeneminen tai kännykän ja kameran välisen wifi-yhteyden katkeaminen. Eli eipä ole vieläkään tämän minikamerani 4k-videon kuvaaminen tarpeeksi luotettavalla tasolla, mutta jospa sitten ensi kerralla minimoidaan riskit ja kuvataan perinteiseen tapaan ilman kaukosäätimenä toimivaa älypuhelinta… Videon kuvanlaatu oli kyllä erinomainen, mutta ei siitä loppupeleissä hirveästi iloa ole jos esityksestä ehtii tallentua vain puolet.

Itse esityshän oli jälleen kerran upea ja yleisökin tuntui siitä kovasti pitävän. Mielelläänhän sitä näitä keikkoja kuvaamaan lähtee kun puitteet ovat kunnossa (savukoneiden ja värillisten spottivalojen yhdistelmä toimii aina) ja esiintyjäkin huippuluokkaa.

Kuvia tapahtumasta tuttuun tapaan englanninkielisten tekstien alla sekä Flickr-palvelussa.


The talented pole dance artist Henriikka Roo asked me once again to come and photograph her show and since I didn’t have anything else in my calendar that day I was able to do so.

The venue was Sketsiteatteri Palatsi and the event itself was the 140th anniversary of a Finnish shooting club called Pohjois-Hämeen Ampujat.

The cameras I decided to shoot with were

The Lumix mini system camera was there to shoot 4k video but unfortunately due to either overheating or disconnected wifi transmission between my smartphone and the GX800 the recording was interrupted prematurely. So instead of the full performance I only got a little over 2 minutes of 4k video footage. The image quality was good though so I’ll just have to figure out what went wrong this time and fix it so it won’t happen again.

Pictures of Henriikka’s amazing performance can be seen below and on my Flickr page.