Pukua niskaan ja kuvaamaan! Tällä kertaa kutsu tuli Solo Sokos Hotel Torniin kuvaamaan Hämeen Urheilugaalaa – ja erityisesti kahta ohjelmistossa ollutta tankotanssiesitystä. Henriikka Roo nimittäin toi itsensä lisäksi paikalle Pole Kids -ryhmän, jota hän myös valmentaa. Tarkoitus oli kuvata sekä Henriikan että Pole Kidsien esitykset – ja näinhän myös tottakai tehtiin! 😀

Kuvat ja kuvakulmat olivat tällä kertaa hieman erilaiset, joihin kuvissani on totuttu. Se johtui siitä, että minua pyydettiin ottamaan kuvia tavallista kauempaa ja siten, että yleisöä ja puitteita saadaan mahdollisimman paljon kuvaan. Lähikuvia kun Henriikasta ja hänen tapahtumassa nähdystä esityksestään oli ennestään jo useita satoja, niin tällä kertaa haluttiin keskittyä siihen, että esiintymispaikkana oli niinkin glamouria tihkuva tapahtuma kuin Hämeen Urheilugaala.

Alla muutama kuva tapahtumasta ja onpa joukkoon päätynyt harvinaislaatuinen kuva itse kuvaajastakin (kiitokset tapahtumakuvaaja Kimmo Mäkiselälle, joka ikuisti minut Henriikan seurassa).