Lemmikkikuvausta Mustissa ja Mirrissä

Valokuvauspäivä Koivistonkylän Mustissa ja Mirrissä Tampereella sunnuntaina xx.xx.2024.

Sijainti: Lempääläntie 21, 33820 Tampere

Hinnat:
– kuvausmaksu 50 € (max. 2 lemmikkiä), sisältää kaksi kuvaa
– lisäkuvat 15 €/kpl
– varaa kalenterista yksi 20 minuutin aika per 2 lemmikkiä (ts. 3-4 lemmikkiä vaatii kaksi erillistä aikaa).

Myös omistajat ovat tervetulleita kuviin mukaan! Tällaisista kuvista veloitetaan 5 euron kuvankäsittelylisä. Taustojen väri voidaan vaihtaa koiran värityksen perusteella (tarjolla siis valkoista, mustaa ja melkein mitä vain siltä väliltä). Kuvaukset suoritetaan aidatun alueen sisällä eli ainakin koirat voi huoletta kuvata ilman pantoja/valjaita tms.

Maksuvaihtoehdot: MobilePay ja tilisiirto. Kuvatilaukset voi maksaa myös laskulla (4works-laskutuspalvelun kautta).

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on tarkemmat tiedot ja maksuohjeet. Kuvausmaksu (50 € per varattu aika) tulee maksaa vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Otathan yhteyttä jos vahvistusviestiä ei näy tunnin sisään varauksen teosta.

Maksu palautetaan, mikäli asiakas peruu ajan viimeistään 24h ennen kuvausta tai mikäli tapahtuma joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa. Tapahtumaa ei järjestetä, jos varauksia ei tule riittävästi.

Valmiit kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina, haluttaessa myös tiff). Asiakas valitsee ja maksaa (lisä)kuvat vasta kuvausten jälkeen nettigalleriaan ladattujen vedosten perusteella. Valmiit kuvat toimitetaan ”taulukokoisina” sekä nettikäyttöön optimoituina pienempinä versioina.

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan ensin valita oikean palvelun ja päivämäärän! Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja rodun (+ lajin jos kyseessä muu kuin kissa tai koira).

Alla esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista: