Lemmikkikuvausta Mustissa ja Mirrissä

Valokuvauspäivä Porin Itäkeskuksen Mustissa ja Mirrissä sunnuntaina 21.4.2024.

Kuvaukset suoritetaan aidatun alueen sisällä eli ainakin koirat voi huoletta kuvata ilman pantoja/valjaita tms. Myös omistajat ovat tervetulleita kuviin mukaan! Tällaisista kuvista veloitetaan 5 euron kuvankäsittelylisä. Taustojen väriä voidaan vaihtaa mallin värityksen perusteella (tarjolla siis valkoista, mustaa ja melkein mitä vain siltä väliltä). Kuvaukset toteutetaan aina mallien ehdoilla.

Sijainti

Musti ja Mirri Itäkeskus
Itäkeskuksenkaari 6, 28130 Pori

Hinnat

– kuvausmaksu 50 €, sisältää kaksi kuvaa
– lisäkuvat 15 €/kpl
– lisämaksu 5 €/kuva jos omistajia mukana kuvassa
– 20 minuutissa ehtii normaalisti kuvata 1-3 lemmikkiä (erikseen)

Maksu

Maksuvaihtoehdot: MobilePay ja tilisiirto. Kuvatilaukset voi maksaa myös laskulla (4works-laskutuspalvelun tai vastaavan kautta), mutta tällöin summaan lisätään kyseisen laskutuspalvelun palvelumaksu.

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on tarkemmat tiedot ja maksuohjeet. 50 €:n kuvausmaksu tulee maksaa vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Otathan yhteyttä jos vahvistusviestiä ei näy tunnin sisään varauksen teosta.

Maksu palautetaan, mikäli asiakas peruu ajan viimeistään 24h ennen kuvausta tai mikäli tapahtuma joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa. Tapahtumaa ei järjestetä, jos varauksia ei tule riittävästi.

Kuvat

Valmiit kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina, haluttaessa myös tiff). Asiakas valitsee ja maksaa mahdolliset lisäkuvat vasta kuvausten jälkeen nettigalleriaan ladattujen vedosten perusteella. Valmiit kuvat toimitetaan ”taulukokoisina” sekä nettikäyttöön optimoituina pienempinä versioina.

Viisi hyvää syytä valita minut

1. Laatu. Kuvanlaatu riittää helposti isompiinkin tauluihin. Tarkennus mallissa eikä taustassa. Kuvankäsittely viimeisen päälle.
2. Osaaminen. Tunnustukset kovimmissakin valokuvauskilpailuissa kertovat oleellisen.
3. Kokemus. 300 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. Lemmikkikuvausasiakkaat tilanneet keskimäärin 4 kuvaa per malli.
4. Vuorovaikutustaidot. Lemmikkieläinten kuvaaminen vaatii mallien ymmärtämistä ja oikeanlaista kemiaa – toisinaan myös kärsivällisyyttä. 🙂
5. Asiakaspalautteet. Viiden tähden keskiarvo Googlessa.

Ajanvaraus

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan ensin valita oikean palvelun ja päivämäärän! Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja rodun (+ lajin jos kyseessä muu kuin kissa tai koira).

Esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista

Yllä olevan gallerian lisäksi lisäkuvia löytyy rutkasti lisää mm. kuvagalleriani lemmikit-osiosta.