Lemmikkikuvausta Mustissa ja Mirrissä

Valokuvauspäivä Kalevan Mustissa ja Mirrissä Tampereella lauantaina 12.11.2022.

Sijainti: Rieväkatu 14, 33540 Tampere

Hinnat (1-2 lemmikkiä):
– varausmaksu 30 €
– kuvat 10 €/kpl
– varaa kalenterista yksi 30 minuutin aika.

Hinnat (3 lemmikkiä tai enemmän):
– varausmaksu 50 €
– kuvat 10 €/kpl
– varaa kalenterista kaksi 30 minuutin aikaa.

Myös omistajat ovat tervetulleita kuviin mukaan! Tästä veloitetaan 10 euron lisämaksu. Tarjolla lisäksi joulurekvisiittaa taatusti ainutlaatuisia ja persoonallisia joulukortteja varten.

Maksuvaihtoehdot: MobilePay ja tilisiirto. Kuvatilaukset voi maksaa myös laskulla (4eze-laskutuspalvelun kautta).

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on tarkemmat tiedot ja ohjeet. Varausmaksu (30 € tai 50 €) tulee maksaa vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Ota yhteyttä jos vahvistusviestiä ei näy tunnin sisään varauksen teosta.

Maksu palautetaan, mikäli asiakas peruu ajan viimeistään keskiviikkona 9.11.2022 tai mikäli tapahtuma joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa. Tapahtumaa ei järjestetä, jos varauksia ei tule riittävästi. Varausmaksu ei sisällä kuvia.

Kuvauksissa noudatetaan vallitsevia koronasuosituksia.

Valmiit kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina). Kuvat valitaan ja maksetaan vasta kuvausten jälkeen nettigalleriaan ladattujen vedosten perusteella.

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan valita oikean päivämäärän! Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja lajin (koirien tapauksessa rodun).

Alla esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista: