Valokuvauspäivä lemmikkitarvikeliike Riihikarsinassa Raumalla lauantaina 23.9.2021 klo 10 alkaen. Tarjolla myös jouluista rekvisiittaa, joten hanki tämän vuoden taatusti persoonallinen joulukorttisi täältä!

Osoite: Riihikarsina, Kalatori 4, 26100 Rauma

Hinnat (1-2 lemmikkiä):
– kuvausmaksu 20 €
– kuvat 10 €/kpl

Varaa kalenterista yksi 30 minuutin aika.

Hinnat (3 lemmikkiä tai enemmän):
– kuvausmaksu 40 €
– kuvat 10 €/kpl

Varaa kalenterista kaksi 30 minuutin aikaa.

Maksuvaihtoehdot: MobilePay ja tilisiirto. Kuvatilaukset voi maksaa myös laskulla (4eze-laskutuspalvelun kautta).

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on tarkemmat tiedot ja ohjeet. Kuvausmaksu (20 € tai 40 €) tulee maksaa vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Ota yhteyttä jos vahvistusviestiä ei näy tunnin sisään varauksen teosta.

Maksu palautetaan, mikäli asiakas peruu ajan viimeistään maanantaina 18.10.2021 tai mikäli tapahtuma joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa. Tapahtumaa ei järjestetä, jos varauksia ei tule riittävästi. Kuvausmaksu ei sisällä kuvia.

Kuvauksissa noudatetaan vallitsevia koronasuosituksia.

Valmiit kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina). Kuvat valitaan ja maksetaan vasta kuvausten jälkeen nettigalleriaan ladattujen vedosten perusteella.

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan valita oikean päivämäärän käsin! Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja lajin (koirien tapauksessa rodun).

Alla esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista: