Valokuvauspäivä lemmikkieläinkauppa Käpäläväessä Sääksjärvellä pe 21.5.2021 klo 11-17:30.

Sijainti: Karhumäentie 2, 33880 Lempäälä

Hinnat:
– 1 kuva: 30 €
– lisäkuvat 10 € / kpl

Itse kuvaus on maksuton ja sisältää täyden tyytyväisyystakuun eli jos asiakas ei haluakaan ostaa ainuttakaan kuvaa, lasku on 0 € ja varausmaksukin palautetaan kokonaisuudessaan.

Maksuvaihtoehdot: MobilePay, tilisiirto ja lasku laskutuspalvelun kautta.

Varausmaksu 10 € (hyvitetään lopullisessa laskussa). Maksuvaihtoehtoina MobilePay ja tilisiirto. Varausmaksu tulee maksaa vuorokauden sisään varausvahvistuksen saavuttua ja maksu palautetaan mikäli asiakas peruu ajan vähintään 2 vrk ennen kuvausta. Varausmaksua ei kuitenkaan palauteta mikäli asiakas ei tule paikalle perumatta aikaa ajoissa.

Kuvausaikaa varattu 20 min per asiakas. Tarjolla kolme erilaista taustaa. Kuvat toimitetaan vain sähköisessä muodossa (jpeg-tiedostoina). Kuvauksissa noudatetaan vallitsevia koronasuosituksia (ts. hengityssuojaimet kasvoilla jne.).

Ajan voit varata alta tai avaamalla kalenterin omaan ikkunaan tästä. Huomaathan, ettei kalenteri aina osaa valita automaattisesti oikeaa päivämäärää, joten voit joutua valitsemaan sen itse käsin. Aikaa varatessasi kirjaathan viestikenttään lemmikkisi nimen ja lajin (koirien tapauksessa rodun).

Alla esimerkkikuvia aiemmista kuvauksista: